Bilgin Denizcilik firmasına Altın Çıpa Ödülü

11. Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri, 2 Eylül gecesi İstanbul Ataköy Sheraton Oteli'nde gerçekleşen muhteşem törenle sahiplerini buldu. Bilgin Denizcilik firması, Yat İnşa Yan Kuruluşları kategorisinde ödüle layık bulundu. 

Deniz Haber Ajansı tarafından bu yıl 11.si düzenlenen Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri töreni, dünya denizciliğinin en önemli kişi ve kurumlarını bir araya getirdi. 

Türkiye Denizcilik Sektörü Meclis Başkanı Erol Yücel’in başkanlığında bir araya gelen 19 kişilik Altın Çıpa Jüri Heyeti tarafından belirlenen 8 kategoride 20 kişi, kurum ve kuruluş ‘Altın Çıpa’ ile ödüllendirildi. Bilgin Denizcilik firması da sektöre olan katkılarından dolayı, Yat Inşa Yan Kuruluşları kategorisindeödüle layık bulundu. 

Bilgin Denizcilik'e ödülünü, Wista UK Eski Başkanı Maria Dixon sundu. Firma adına ödülü alan genel müdürümüz Bilal Bilgin, "ülkenin içinde bulunduğu bu zor şartlarda, sektör olarak daha fazla çalışmamız gerektiği " mesajını verdi. Ödül töreni sırasında yayınlanan tanıtım filminde de Bilgin Denizcilik firmasının teknolojik alt yapısı ile müşterilerine çözüm ortağı olmak istediği vurgulandı. 

Haberin detayları için tıklayınız...

Mesaj Gönderin

Hizmetlerimiz ve Ürünlerimiz ile ilgileniyorsanız bizimle irtibata geçebilirsiniz.